Tuesday, 31 May 2016

HARGA RUNTUH PROGRAM KURUS SEBELUM RAYA

Siapa yang tak suka untuk kelihatan cantik, segar, langsing dan bergaya di hari raya kan?

Baju-baju yang dijual pun cantik-cantik sangat, tapi jika tiada saiz yang sesuai, memang akan rasa kecewa.

Dah berkenan, tak de saiz pula! Sedih beb...huhu

Bila berkumpul sanak saudara, sure tersenyum lebar bila ada yang menegur kita "Makin kurus la", "Makin cantik la" , "Nampak muda la".. dan macam-macam lagi.. Mau senyum sampai ke telinga.

Bukan mengharap pujian tetapi rasa satu penghargaan bila kita kita menghargai diri dan menjaga kesihatan diri sendiri. Kan?

Saya pasti tak de orang yang suka dikatakan 'makin gemuk, nampak macam mengandung, nampak tua'.. etc etc.. haha.. Hari-hari raya lagi nak bagi orang sakit hati! huhu

So, sempena bulan puasa yang penuh barakah, apa kata kita ambil peluang ini untuk menjaga kesihatan diri. Kesempatan untuk detox dan melangsingkan diri :)

So, dengan itu saya nak bagi special offer untuk anda semua pada bulan Ramdhan ini! Biar semua cantik, hensem, sihat dan bergaya di hari raya nanti.

Nak tau apa special pakej tu?


-->  EBOOK RESEPI LANGSING RAMADHAN 4 MINGGU

* Penuh dengan info-info puasa dan tips diet sihat sebanyak 103 mukasurat.

* Formula diet sihat yang bukan sahaja untuk kurus, tetapi mencegah penyakit kronik.

* Resepi-resepi sihat untuk 30 hari ramadhan.
  Anda dah tak perlu fikir lagi nak menyedikan resepi langsing apa kerana saya telah menyediakan pilihan makan sihat yang akan membakar lemak anda!

* Ebook pun menarik dan mudah dibaca.





Apa lagi yang anda akan dapat?


--> SUPPORT GROUP ONLINE

Anda akan berada di dalam WA group online 'Slim Ramadhan' selama 4 minggu! Free Konsultansi bersama pakar untuk 30 hari.

Murah beb. Mana nak dapat doktor yang akan membantu anda selama 30 hari dengan bayaran kurang dari RM30??

Memang rare dan sukar diperolehi :)

Rugi tak ambil peluang ini!

Nak pandai kena berguru.

Nak hebat berbisnes kena ada mentor.

Hatta nak slimming pun kena ada guru yang betul. Kena ada mentor yang monitor dan yang penting kena ada ilmu yang tepat.

Tak guna jika kurus tapi sakit.

Kita nak kurus yang memberi kesihatan yang lebih baik. Betul?

Dan apa yang lebih best, anda akan bersama-sama dengan ramai peserta lain yang mempunyai misi yang sama! Join kami dalam " Inspirasi Obesiti Support Group Komuniti".





Apa lagi yang ada dalam program ni?

Apa lagi yang anda akan dapat?


--> Free !! EBOOK SENAMAN LANGSING

* Info tentang senaman
* Prinsip-prinsip senaman yang betul
* Pilihan-pilhan senaman yang akan membakar lemak anda!

Menarik kan?

So, berapa harga yang anda perlu laburkan untuk program Ramadhan ini?

Harga asal untuk ketiga-tiga itu adalah RM 89.90.

Tetapi..

Ada tetapinya...

Istimewa untuk anda sempena Ramadhan ini, harga runtuh untuk program ini ialah RM49.90 sahaja!

Ok ke?

atau nak diskaun lagi?

Orite. Kerana saya menjanjikan harga runtuh untuk anda.

Final price untuk :

1. Ebook Resepi Langsing Ramadhan
2. 4 Minggu Konsultasi serta Support Group Komuniti
3. Ebook Senaman langsing.

Harga istimewa untuk anda Hanya RM19.90 sahaja!!

Offer ini terbuka selagi kuota WA masih available. Maaf jika kami tidak dapat menerima pendaftaran anda jika kuota group telah penuh.

So apa yang anda perlu lakukan sekarang mudah sahaja.

Taip 'Saya Nak Join'

WA 018 767 4430
WA 018 767 4430
WA 018 767 4430


Whatapps Kami Hari ini!


Kami tidak sabar untuk membantu anda!



TIPS KEJAYAAN :

Sediakan satu baju yang lebih kecil dari saiz anda sekarang.
Matlamat bukan sekadar untuk kurus sahaja tetapi Lebih Sihat untuk jangkamasa panjang.
Kuatkan semangat untuk melawan nafsu & keinginan – Ini adalah proses untuk ‘RESET’ Hipothalamus.

Tahniah &  Ucapkan Selamat Tinggal kepada kehidupan lama yang tidak sihat!

BERMINAT UNTUK BERSAMA-SAMA MENGUBAH TAHAP KESIHATAN? 

SMS ke 018 767 4430 
atau 
Inbox ke  https://www.facebook.com/Dr-Malinda-Health-Beauty-Academy-559658090734121/ untuk penerangan lanjut.


Tarikh Tutup : 30 Ramadhan 2016





2 comments:

  1. Assalammualaikum. APA yang perlu sy buat kalau says berminat ?

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum. APA yang perlu sy buat kalau says berminat ?

    ReplyDelete