Tuesday, 12 March 2019

IF : STRATEGI KURUS PALING SIHAT DAN JIMAT_ RUGI TAK CUBA.


Alhamdulillah.

Dengan izin-NYA dapat saya menghasilkan sebuah ebook yang saya harap dapat memberi manfaat kepada ramai insan di luar sana terutama sekali kepada anda yang ingin menurunkan berat badan dan meningkatkan tahap kesihatan ke tahap yang lebih optima.
.

Ebook ini akan merungkaikan kehebatan berpuasa atau Intermittent Fasting (IF) dari perspektif sains dan bagaimana ia membantu untuk memecahkan sel-sel lemak yang terkedap sekian lama.

--> Panduan satu per satu bagaimana memulakan Intermittent Fasting menurut kesesuaian diri dan rutin harian anda.  Dan yang paling istimewa, bagaimana untuk menggabungkannya dengan Puasa Sunat (Islamic Intermittent Fasting).
.



--> Ebook ini sesuai untuk anda yang nak menurunkan berat badan tetapi .....

  • Sibuk dengan rutin dan bebanan tugas harian
  • Tak sempat nak bersenam
  • Tak sempat nak makan
  • Tak sempat nak menyediakan makanan sihat
  • Tak sempat ke pusat rawatan pelangsingan
.

--> Ebook ini juga saya tuliskan untuk anda yang dah...
  • Cuba macam-macam cara tapi masih tak berjaya
  • Masih tak dapat mengawal nafsu makan
  • Dah kurus tapi berat naik semula
  • Yang susah nak konsisten dalam usaha nak kurus
  • Yang selalu disabotaj oleh 'saka craving' yang sentiasa mengganas
  • Hampir give up dalam usaha nak turunkan berat badan
.


--> Ebook ini untuk anda jika...

  • Anda suka strategi kurus yang mudah dah efektif
  • Anda suka cara murah dan menjimatkan --> Jimat duit, masa dan tenaga.
  • Anda suka lemak-lemak degil mencair dengan cepat, seawal 2 minggu sahaja
  • Anda suka kulit nampak lebih glowing
  • Anda suka terhindar dari penyakit-penyakit kronik seperti Diabetes, Hipertensi, Penyakit Jantung, Kanser dan sebagainya
  • Anda idamkan menyarungkan baju raya bersaiz yang lebih kecil :)

.

Ebook ini dapat memudahkan pembaca lebih faham dan jelas bagaimana dapat menurunkan berat badan dengan mudah melalui IF. Intermittent Fasting bukanlah satu program diet tetapi satu gaya pemakanan yang baru yang menekankan bukan apa yang anda makan sahaja tetapi lebih kepada masa atau waktu anda makan. Satu pendekatan yang sangat efektif untuk membakar lemak dan mengawal selera makan.
.

Kami pasti Ebook ini sangat-sangat membantu anda.

➡➡Antara perkara yang anda akan pelajari daripada Ebook IF & Keto ni:

1. Puasa dan Tamadun Manusia

2. Puasa dan Agama

3. Puasa dan Sains Perubatan

4. Kehebatan Puasa

5. Puasa dan Berat Badan

6. Intermittent Fasting

7. Islamic Intermittent Fasting

8. Apa yang dibenarkan semasa tempoh berpuasa IF?

9. Apa yang dibenarkan semasa waktu makan IF?

10. Kombinasi IF & Diet Ketogenik

11. Soalan-soalan berkaitan IF

12. Contoh 7 Hari Meal Plan

13. Resepi Sihat IF & Keto


Walaupun Ebook ini tentang berpuasa tetapi anda masih akan terima pelbagai tips pemakanan yang tepat untuk menurunkan berat dan lemak lebih cepat. Pelan pemakanan beserta menu juga di sediakan. Menarik kan?
.

Alhamdulillah.. Antara feedback terawal yang kami terima dari pembeli Ebook ini ialah :

"Salam Dr. Bagusnya ebook ni. Memang Terbaik. Rugi sangat kalu siapa tak beli!" 

- Cikgu Aniza


Semoga Ebook ini juga akan dapat membantu anda dan insan tersayang untuk lebih sihat sepanjang hayat. IF bukan untuk kurus tetapi kehebatan di luar jangkaan!
.

Berminat untuk dapatkan Ebook ini?

Anda boleh membeli Ebook ini pada harga RM49 sahaja.
.

Saya juga menyediakan Online class IF dan Diet Keto (Telegram Group) untuk anda lebih faham dan jelas tentang bagaimana untuk memulakan program ini.

Dan satu lagi, sebagai pembeli Ebook ini, anda juga boleh juga sertai diskusi komuniti kami untuk berkongsi progress anda. We are here to support your success, In shaa Allah.
.

Bukan Lisa Surihani sahaja yang kurus dengan IF tetapi ramai peserta program Slimming Masterclass juga telah berjaya mencapai berat ideal dengan IF. Dah boleh pakai baju saiz S dan XS! Best kan?
.


Sis Azian
.


Sis Patma
.

Anda bila lagi?

Jom sertai kami untuk kami bantu.

Slim sihat, tanpa ubat dan tanpa menggunakan apa-apa produk. Cara yang natural tetapi sangat berkesan.
.

Berminat untuk dapatkan Ebook IF dari Dr Malinda?


Click link dibawah utk pembelian ⤵️


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeCa2bYAoPEUiHn_aY6RjEC0w5rxKhJ5F-l0gAys4uW5CAi2A/viewform


atau WA 018 663 4639 untuk Info Lanjut



#IF #kurussihat #kurus #intermittentfasting
#slimmingmasterclass


0 comments:

Post a Comment