Wednesday, 12 October 2016

EBOOK RESEPI SIHAT


Serius ada Program Slimming melalui EBOOK sahaja??

Betul atau gimik ni?

Betul! Serius! Khas untuk anda dengan harga istimewa!

Hanya 1000 orang yang pertama sahaja akan menerima harga istimewa ini!

Apa yang anda akan terima dengan hanya RM 20 ini adalah siri Ebook Resepi Langsing.

Ebook yang akan memberikan and tips diet yang efektif yang telah saya susun untuk membantu anda turunkan berat badan 10kg dalam masa 60 hari. Jika ikut, in shaa Allah, pasti jadi.

Oppss.. Bukan 1 Ebook ya tetapi siri tetapi 4 Siri Ebook!




Ya! Hanya RM 20 sahaja utk 4 Siri Ebook ini!

Ebook ini bukan sahaja memuatkan pelbagai resepi yang sedap, berkhasiat and akan membakar lemak anda tetapi ia merangkumi 4 minggu Program DETOX.

Anda akan mempelajari tentang konsep dan tips-tips 'membersihkan' sel-sel dari pelbagai toksin yang berkumpul dalam badan selama ini.

Kenali 6 organ utama anda yang terlibat dalam proses detoksifikasi.

Anda bukan sahaja akan menurunkan berat badan dalam program ini tetapi anda akan :

-->  Lebih sihat
-->  Segar
-->  Lebih bertenaga
-->  Lebih berseri

dan of course, LEBIH LANGSING!


Jom tengok antara isi kandungan Ebook-ebook yang awesome ini!


Anda boleh belajar kira BMI anda sendiri. Nak slim, anda perlu tahu target yang anda perlu capai. Bila ada arah tuju, baru lebih mudah sampai. So, kena tahu berapa BMI ideal dan jumlah berat yang anda perlu turunkan.


  Belajar kenali usus anda. Ini yang menjadi sumber penyakit. Perut itu memang entri kepada pelbagai jenis penyakit. Sistem 'tangki septik' ni perlu kita bersihkan supaya penyerapan nutrisi lebih baik. Bila usus sihat, nak kurus pun lebih mudah.



Apa lagi?

Of course resepi-resepi sedap yang membakar lemak. Kurus tak perlu berlapar. Boleh makan dengan syarat tahu apa yang kita makan. Ada makanan menggalakkan penyimpanan lemak. Ada banyak lagi makanan yang bantu kita bakar lemak! Kena pandai pilih sahaja dan dalam Ebook ini saya dah pilihkan untuk anda! Special For You :)


Sedap - Lazat - Sihat .


Setiap hari dengan pelbagai resepi langsing yang menarik.

Kurus tu mudah jika kita  tahu caranya.



Apa lagi yang anda dapat dengan RM 20 ni? 
(sekarang ni RM 20 pergi kedai makan sekali duduk pun x cukup...huhu.. sedih dengan nilai RM..huhu)

Apa lagi dengan Hanya RM 20 nih?

Ilmu!

Anda bukan sahaja dapat Ebook tetapi anda layak untuk menghadiri satu sesi  perkongsian saya secara online bertajuk :  Adakah Saya Mengalami 'Food Addiction' ?

Boleh belajar cara-cara nak kawal 'saka' makan yang menghantui diri selama ini..hihi. Menarik topik ni, anda boleh sertainya secara PERCUMA. Perkongsian melalui online sahaja. Tak perlu datang class kerana class akan saya jalankan dirumah, anda boleh belajar walau hanya memakai baju kelawar :)

In shaa Allah. Ilmu  akan kekal selamanya jika kita amalkan.



Rugi jika anda tidak memiliki program ini.


Julung-julung kali sy berikan promosi ini. 


RM 20 mahal?

Harga asal untuk Pakej ini adalah RM219. 

Diskaun 90% !

Memang tak masuk akal tetapi anggaplah ia sebagai satu hadiah dari saya :)

Istimewa untuk anda kerana  Ebook  dan Program ini tidak dijual di mana-mana kedai buku mahupun di Big Bad Wolf..hihi :)


Berminat?

PM 018 767 4430 hari ini. 

Sebelum tu, Jom tengok sedikit perkongsian dari klien-klient yang pernah menggunakan Siri Ebook ini. Perubahan positif seawal 30 hari dengan mengikut panduan Ebook Resepi Langsing.

Menarikkan?

Berikut adalah antara perkongsian mereka :
\



--------------------------------------------------------------------


-------------------------------------------------------------



Anda ingin bersama mereka untuk lebih sihat?

Jom sertai kami dalam PROGRAM MUDAH KURUS RM 20 hari ini!

Macamana nak Beli dan Daftar untuk Class Percuma?

Mudah je.


WA  'Nak Ebook' ke 018 767 4430 

WA 'Nak Ebook' ke  018 767 4430 

WA 'Nak Ebook'   018 767 4430 

Hari Ini!

Dan..

Jumpa Anda Di Class Online Percuma nanti!

Salam #JihadSihat

- Dr Malinda




Klik link di bawah: 












0 comments:

Post a Comment