Wednesday, 12 October 2016

EBOOK RESEPI SIHAT



Serius ada Program Slimming melalui EBOOK sahaja??




Betul atau gimik ni?

Betul! Serius! Khas untuk anda dengan harga istimewa!

Hanya 1000 orang yang pertama sahaja akan menerima harga istimewa ini!

Apa yang anda akan terima dengan hanya RM 20 ini adalah siri Ebook Resepi Langsing.

Ebook yang akan memberikan and tips diet yang efektif yang telah saya susun untuk membantu anda turunkan berat badan 10kg dalam masa 60 hari. Jika ikut, in shaa Allah, pasti jadi.

Oppss.. Bukan 1 Ebook ya tetapi siri tetapi 4 Siri Ebook!




Ya! Hanya RM 20 sahaja utk 4 Siri Ebook ini!

Ebook ini bukan sahaja memuatkan pelbagai resepi yang sedap, berkhasiat and akan membakar lemak anda tetapi ia merangkumi 4 minggu Program DETOX.

Anda akan mempelajari tentang konsep dan tips-tips 'membersihkan' sel-sel dari pelbagai toksin yang berkumpul dalam badan selama ini.

Kenali 6 organ utama anda yang terlibat dalam proses detoksifikasi.

Anda bukan sahaja akan menurunkan berat badan dalam program ini tetapi anda akan :

-->  Lebih sihat
-->  Segar
-->  Lebih bertenaga
-->  Lebih berseri

dan of course, LEBIH LANGSING!


Jom tengok antara isi kandungan Ebook-ebook yang awesome ini!


Anda boleh belajar kira BMI anda sendiri. Nak slim, anda perlu tahu target yang anda perlu capai. Bila ada arah tuju, baru lebih mudah sampai. So, kena tahu berapa BMI ideal dan jumlah berat yang anda perlu turunkan.


  Belajar kenali usus anda. Ini yang menjadi sumber penyakit. Perut itu memang entri kepada pelbagai jenis penyakit. Sistem 'tangki septik' ni perlu kita bersihkan supaya penyerapan nutrisi lebih baik. Bila usus sihat, nak kurus pun lebih mudah.



Apa lagi?

Of course resepi-resepi sedap yang membakar lemak. Kurus tak perlu berlapar. Boleh makan dengan syarat tahu apa yang kita makan. Ada makanan menggalakkan penyimpanan lemak. Ada banyak lagi makanan yang bantu kita bakar lemak! Kena pandai pilih sahaja dan dalam Ebook ini saya dah pilihkan untuk anda! Special For You :)


Sedap - Lazat - Sihat .


Setiap hari dengan pelbagai resepi langsing yang menarik.

Kurus tu mudah jika kita  tahu caranya.



Apa lagi yang anda dapat dengan RM 20 ni? 
(sekarang ni RM 20 pergi kedai makan sekali duduk pun x cukup...huhu.. sedih dengan nilai RM..huhu)



Rugi jika anda tidak memiliki Ebook ini!


Julung-julung kali sy berikan promosi ini. 


RM 20 mahal?



Istimewa untuk anda kerana  Ebook   ini tidak dijual di mana-mana kedai buku mahupun di Big Bad Wolf..hihi :)


Berminat?

PM 018 767 4430 hari ini. 

Sebelum tu, Jom tengok sedikit perkongsian dari klien-klient yang pernah menggunakan Siri Ebook ini. Perubahan positif seawal 30 hari dengan mengikut panduan Ebook Resepi Langsing.

Menarikkan?

Berikut adalah antara perkongsian mereka :
\



--------------------------------------------------------------------


-------------------------------------------------------------



Anda ingin bersama mereka untuk lebih sihat?


Mudah je.


WA  'Nak Ebook' ke http://SlimMasterclas.wasap.my

atau 

WA 'Nak Ebook' ke  018 767 4430 



Hari Ini!



Salam #JihadSihat

- Dr Malinda




Klik link di bawah: 












0 comments:

Post a Comment