Wednesday, 24 October 2018

APA 'REVIEW' MEREKA TENTANG SMC?

Bukan Trivago, Traveloka, Lazada dan Shoppe je ada review. Program Slimming Masterclass (SMC) pun ada :)

Ini sebahagian kecil je, ada banyak lagi. In shaa Allah. Next time saya upload lagi ye.

Tq dear all for sharing your review. May Allah bless all of you with good health, wealth, happiness and barakah always!




Jom tengok apa kata atau pandangan mereka tentang SMC:


'Setakat ini sy berpendapat ini adalah program terbaik antara banyak-banyak program langsing yg ada di luar sana'

-Fazilah
.

'Program ini membantu kita menjalani hidup yang lebih sihat, memberi ilmu tentang keperluan 'badan' sendiri dan sering diingatkan tentang kembali kepada fitrah manusia'.

-Zarina
.

'Diet yang seimbang dari segi pemakanan, ilmu yg sangat bermanfaat untuk menjaga kesihatan. Bukan diet ikutan utk kurus & sihat...tetapi perlunya ilmu kesihatan supaya kita Kekal sihat utk menjaga kesihatan&amanah yg allah berikan.Tq doktor Malinda'.

-Sharimah





'Amat membantu saya dan motivate saya untuk terus berusaha utk kurus'.

-Sharifah
.

'Sangat membantu.. Sblm ni, mmg susah sgt nk turun berat.. Malah, selalu naik, sbb menyusu anak dan makan tak beringat.. Setelah join SMC, sy gembira.. 

Berat turun wlaupun slow and steady, tetap turun tetapi perut kenyang juga.. Sblm pregnant, berat turun ke 63.8kg drpd berat mula join 81.9kg.. Thank you Dr Malinda and team SMC'.

- Nissa Nadia

.

'Dapat menurunkan berat dgn ilmu yg betul dan sgt bermanfaat'

- Hasliza




'Mengerjakan sesuatu dengan ilmu itu lebih berpanjangan dan berkesan berbanding buat secara ikut-ikutan'

- Afifah
.

'Program ini sangat bagus kerana kita diajar cara yang betul untuk menurukan berat badan'.

- Normarlina
.


'Program ini banyak memberi ilmu bukan sekadar untuk kurus semata2 tetapi untuk kita menjaga kesihatan yang menyeluruh'.

- Najjah radziah



'Banyak sangat ilmu baru yang saya dapat'

- Roshayati
.

'Perkongsian ilmu yang sangat membantu. Setelah hampir setahun ikut program... Tujuan turun berat badan bukan lagi utk kurus tapi lebih utk sihat hingga ke tua'.

- Suhaila
.

'Tidak semua masyarakat di luar sana yang mengetahui ilmu kesihatan yang sebenar2nya dan sering terpengaruh dengan ubat2an yang tanpa tauliah dari doktor ataupun pakar2 kesihatan'.

- Diana


'Pengetahuan tentang kesihatan & program penurunan berat badan dapat memberi manfaat kepada diri sendiri dan keluarga'.

- Nuruljannah
.

'Ya, amat membantu, kerana ilmu yg disampaikan sangat detail'.

- Haizan


'Program ini sangat membantu dari segi pengetahuan pemilihan makanan yang betul serta motivasi dari Dr dan rakan-rakan'.

- Lailee
.

'Ramai orang di luar sana memerlukan panduan dan ilmu pengurusan berat badan yg betul, effektif dan selamat'.

- Farrah
.

'Banyak yang saya belajar tentang healthy lifestyle dlm program ini'.

- Khairun Najihah
.

'Saya dapat membantu keluarga amalkan pemakanan yg seimbang, kurangkan pengambilan manis dan bergoreng. Banyak minum air putih..Alhamdulillah..sedikit sebanyak ada perubahan'.

- Norhanisah 


'Banyak ilmu mengenai diet dan kesehatan diperolehi melalui program ini disamping motivasi untuk mengurangkan berat badan'.

- Mariana
.

'Sangat bermanfaat pada diri sy dan dapat membantu kepada semua orang terutamanya kepada yg ada masalah berat berlebihan'

- Sufinah
.

'Terlalu banyak ilmu tentang diet sihat yang saya dapat'.

- Roshayati
.


'Banyak perkongsian tentang cara pemakanan, kesihatan dan banyak ilmu yang saya dapat sepanjang saya join group ni'.

- Haryani
.

'I got a lot of useful information for losing weight and get tips for healthy body. This program will help other people out there that seek some help to lose some weight'.

- Siti
.

'Banyak yang saya pelajari bukan setakat kuruskan badan sahaja tetapi fungsi setiap badan dan menghadapi hari tua dengan lebih sihat'

- Hafsa




.

'Membantu saya kurus secara sihat walaupun sedang menyusukan bayi'.

- Fashrina
.


'Boleh share ilmu dgn ahli keluarga, kawan-kawan dan pelajar'.

- Abrizah



Terima kasih di atas perkongsian anda semua!

Look foward to share more and to be MORE AWESOME in 2019!







Berminat untuk sertai Komuniti SMC kami yang Awesome? Nak INFO atau FREE PREVIEW?




#MisiWajibKurus2019

#JihadSihat

0 comments:

Post a Comment