Tuesday, 23 October 2018

SURIRUMAH DI ARAB SAUDI, TURUN 10 KG DENGAN SMC




Mula2 sebelum saya join *SMC*... saya ternampak FB *Dr Malinda* kt page FB saya, masa tu tahun 2015/2016 tak salah saya....

Then saya pun pergi lah jenguk2 FB Dr M, baca blog Dr M, masa tu Dr M buat program HCG

Saya pernah tanya Dr M, pasal HCG...

Family saya takde history penyakit kronik, tapi untuk suami sy...suami saya boleh kata overweight, and both parents dier meninggal masa dier umur dier 10 (ayah) n 11 (mak) tahun

Tetapi sebab kami di saudi susah nk join program tu...

Then dlm May 2017, saya nampak iklan program SMC...then saya view balik blog program SMC, saya tertarik dengan program SMC....

Tak salah saya Dr start program SMC masa April 2017

Tanpa fikir panjang saya PM Dr Malinda ,
Dr Malinda explain then terus join....😊😊😊

Ms tu pun berat badan saya start naik dalam 10kg...

Sebelum saya datang saudi, berat saya normal, and saya bergerak aktif (bekerja)...

Tapi bila start tinggal di saudi (suri rumah), jadi kurang bergerak sangat, badan start naik...saya jadi risau...husband saya pun berat makin naik...lagi saya bertambah risau...dah lah ada history parents meninggal awal (mati mengejut)...😔😔😔😔

Bila join SMC...happy sangat...sebab banyak ilmu yang kita rasa kita tahu actually kita tak tau pun dan selama ni salah...

Tak rugi join SMC...masha Allah, banyak sangat ilmu yang kita dapat....bukan untuk diri kita sahaja...malah kita boleh apply pada family...😍😍😍

Kita plan untuk hidup lebih sihat, bonus nyer kita kurus dan sihat, in shaa Allah
***investment untuk diri sendiri dan keluarga

Memang amik masa...perlahan2...in shaa Allah...

Mula2 train diri sendiri...sikit2 terap kan pada suami dan pada anak2...

Sekarang sikit sebnyak saya influence mak saya...
Malah mak cik saya pun turut berminat...
Dan makcik saya pun Alhamdulillah

Lepas dengar talk Dr Malinda, dia pun join SMC...
😍😍😍
.
.
[ SMC = SLIMMING MASTERCLASS. Program Online Kurus TANPA PRODUK KURUS ].

Berminat utk sama-sama sertai komuniti #jihadsihat SMC?

WA saya ya, Khairun Najihah Hasan @ +60 19-590 0031.

0 comments:

Post a Comment